aboutus

Bazhou Hengfeng Furniture Co., Ltd

companyPics.title companyPics.title companyPics.title companyPics.title
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: HF-Meubilair
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 1000000-3000000
Opgericht Jaar: 2014
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Het MEUBILAIRco. van BAZHOU HENGFENG, Ltd, in 2014 wordt gevestigd, specialiseert zich in het ontwerpen, productie, en het verkopen van het dineren & woonkamermeubilair dat. Wij hebben onze producten aan vele landen in de wereld, Landen met inbegrip van Saudi-Arabië, Doubai, Mexico, Oman, Indonisia, Zuid-Korea, Frankrijk, Griekenland, Canada, Israël, Irak etc. verstrekt. Wij hebben ons eigen marktonderzoek en ontwikkelingsteam, volgens de behoefte van de verschillende markt, gebruiken wij de populaire stof, het meest designlatest, comfortabel, duurzaamheid, uitvoerig, en hoge norm - de kwaliteitspunten, brengen goede verkoop aan de cliënt. Onze Wens verstrekt in en comfortabel huismeubilair dat voor elke familie gemakkelijk betaalbaar kan zijn. Als betrouwbare partner, perfectioneren wij nog constant onze diensten om elke klant toe te laten om van het Meubilair te genieten en de eerlijkheid voor samenwerking tussen bedrijven op lange termijn te realiseren.

China Bazhou Hengfeng Furniture Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China Bazhou Hengfeng Furniture Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1China Bazhou Hengfeng Furniture Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2China Bazhou Hengfeng Furniture Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

Geschiedenis

Opgericht in 2014, is het Meubilairco. van Bazhou Hengfeng, Ltd een onderneming die zich in het ontwerp, de productie en de verkoop van eetkamermeubilair specialiseren. De fabriek werd gevestigd in 2004 en werd bevorderd aan een bedrijf in 2014, met zijn eigen de invoer en de uitvoerrechten. Het bedrijf is van plan om de jaarlijkse verkoop van buitenlandse handel van meer dan $5 miljoen binnen 3 jaar te bereiken. Het heeft constant nieuwe producten ontwikkeld en met de ontwikkeling van de marktvraag ontwikkeld.

Dienst

Opgericht in 2014, is het Meubilairco. van Bazhou Hengfeng, Ltd een onderneming die zich in het ontwerp, de productie en de verkoop van eetkamermeubilair specialiseren. Het product heeft het octrooicertificaat, hebben wij het professionele naverkoopteam, is de dienst gewaarborgd. De fabriek steunt aangepast trekkend verwerking en OEM verwerking. Wijze van vervoer: het standaard de container van de 5 verdiepingsuitvoer verschepen. Onze producten zijn van goede kwaliteit en lage prijs. Als vertrouwde op partner, blijven wij onze diensten verbeteren, zodat elke klant samenwerking op lange termijn kan bereiken.

Ons Team

Het Meubilairco. van Bazhouhengfeng, Ltd heeft R&D-afdeling, verkoopafdeling, productieafdeling, naverkoopafdeling en bijna 100 werknemers.

China Bazhou Hengfeng Furniture Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China Bazhou Hengfeng Furniture Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1China Bazhou Hengfeng Furniture Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2China Bazhou Hengfeng Furniture Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

Contactgegevens