aboutus
lopende band

Het Meubilairco. van Bazhouhengfeng, Ltd wordt gevestigd in Xiaowan-Dorp, Tangerli-Stad, Bazhou-Stad, die een gebied van 8.000 vierkante meters behandelen. Het heeft zijn eigen workshop van het titaniumplateren en divers geavanceerd milieubescherming materiaal om de kwaliteit en de doeltreffendheid van verzendingen te verzekeren. Jaarlijkse output van meer dan 100.000 stoelen

Bazhou Hengfeng Furniture Co., Ltd fabriek productielijn 0Bazhou Hengfeng Furniture Co., Ltd fabriek productielijn 1Bazhou Hengfeng Furniture Co., Ltd fabriek productielijn 2

OEM / ODM

Het bedrijf heeft een efficiënt technisch ontwikkelingsteam, en een volledige waaier van ervaring in ontwerp, ontwikkeling, steekproefproductie, lopende bandproductie, projectleiding, en kwaliteitscontrolenormen geaccumuleerd en beheerst. Wij voldoen aan de behoeften van klanten met uitstekende producten en de uitstekende dienst.

R & D

Wij niet alleen concentreren ons bij het basisonderzoek, maar ook streven naar hoogste geavanceerde technologie met grote innovatie en creatieve macht.
Wij geloven sterk dat door onze goede dienst, wij onze het onderzoekefficiency van de klantenverhoging konden helpen en productkosten drukken.

Contactgegevens